U961 ST2 Graphite Grey

Име U961 ST2 Graphite Grey
димензии 2800х2070mm
производител Egger
потекло Австрија
материјал Оплеменета Иверица
код Ral 7021
опис U961 ST2 Graphite Grey. Графитно сивата е за нијанса посветла од чисто црната, па контрастите кои ги создава се за нијанса помали. Оваа скоро црна нијанса е погодна за примена на големи површини. Структурата ST2 Smoothtouch Pearl и дава извесен сјај и овозможува широка примена на овој декор.
структура ST2 Smoothtouch Pearl
дебелина 18mm
кант 23/04; 23/08; 43/08
Шифра Опис Цена
91217 U961 Graphite Grey ST2 18mm 3842 ден. по ком.