U998 ST38 Shadow Black

Име U998 ST38 Shadow Black
димензии 2800х2070mm
производител Egger
потекло Австрија
материјал Оплеменета Иверица
код Рал 9005
опис U998 ST38 Shadow Black. Овој декор е многу сличен на чисто црниот унидекор, но структурата ST38 Feelwood Pinegrain и дава посветол и понежен впечаток. Црната боја се почесто се појавува со различни структури, заради кои не изгледа толку црна.
структура ST38 Feelwood Pinegrain
дебелина 18.6mm
кант 23/08; 43/08
Шифра Опис Цена
91220 U998 Shadow Black ST38 18.6mm 7563 ден. по ком.