W1000 ST19 Premium White

Име W1000 ST19 Premium White
димензии 2800х2070mm
производител Egger
потекло Австрија
материјал Оплеменета Иверица
код Ral 9016
опис W1000 ST19 Premium White. Премиум белата е многу постојана и затоа остава впечаток на декор со врвен квалитет. Комбинацијата со структура ST19 Deepskin Excellent и длабоката четкана површина создава неутрален, но сепак природен изглед. Тоа денес е тренд за големи ѕидни површини во ентериерното уредување и изработката на мебел.
структура ST19 Deepskin Excellent
дебелина 18mm
кант 23/04; 23/08; 43/08
Шифра Опис Цена
91222 W1000 ST19 Premium White 18mm 4797 ден. по ком.