H3330 ST36 Natural Anthor Oak

Име H3330 ST36 Natural Anthor Oak
димензии 4100mm x 600mm / 4100mm x 920mm / 4100mm x 1200mm
производител Egger
потекло Австрија
материјал Работни Плочи
димензии за сечење плотна 4100х600мм 205cm, 410cm.
димензии за сечење плотна 4100х920мм 205cm, 410cm.
димензии за сечење плотна 4100х1200мм 136cm, 273cm, 410cm
опис H3330 ST36 Natural Anthor Oak. Рустичен декор на даб кој остава впечаток на грубо четкана површина заради структурата ST36 Feelwood Brushed. Заради природната боја овој декор изгледа автентично со децентен ефект на старински изглед. XL форматот на фолијата додава на вредност заради неповторувачкиот мотив.
структура ST36 Feelwood Brushed
дебелина 38mm
кант 43/1,5
напомена Цената се однесува на метар должен. 4100mm x 920mm / 4100mm x 1200mm се носат само по нарачка.
Шифра Опис Цена
91210 H3330 ST36 Natural Anthor Oak 4100х600х38mm 1565 ден. по m
/ H3330 ST36 Natural Anthor Oak 4100x920x38mm 3101 ден. по m
/ H3330 ST36 Natural Anthor Oak 4100x1200x38mm 3760 ден. по m