F812 PG White Levanto Marble

Име F812 PG White Levanto Marble
димензии 2800х2070mm
производител Egger
потекло Австрија
материјал Медијапан плочи
опис F812 PG White Levanto Marble
структура STPG
дебелина 18mm
кант 23/1; 43/1
напомена Мат и сјај медијапан таблите се продаваат и по четвртина табла.
Шифра Опис Цена
91526 F812 PG White Levanto Marble 18mm 13632 ден. по ком.