F120 PM Light Grey Metal Rock

Име F120 PM Light Grey Metal Rock
димензии 2800х2070mm
производител Egger
потекло Австрија
материјал Медијапан плочи
опис F120 PM Light Grey Metal Rock
структура STPM
дебелина 18mm
кант 23/1; 43/1
напомена Мат и сјај медијапан таблите се продаваат и по четвртина табла.
Шифра Опис Цена
91521 F120 PM Light Grey Metal Rock 18mm 15579 ден. по ком.