H3730 ST10 Natural Hickory

Име H3730 ST10 Natural Hickory
димензии 4100mm x 600mm / 4100mm x 920mm / 4100mm x 1200mm
производител Egger
потекло Австрија
материјал Работни Плочи
димензии за сечење плотна 4100х600мм 205cm, 410cm.
димензии за сечење плотна 4100х920мм 205cm, 410cm.
димензии за сечење плотна 4100х1200мм 136cm, 273cm, 410cm
опис H3730 ST10 Natural Hickory
структура ST10
дебелина 38mm
кант 43/1,5
напомена Цената се однесува на метар должен. 4100mm x 920mm / 4100mm x 1200mm се носат само по нарачка.
Шифра Опис Цена
91211 H3730 ST10 Natural Hickory 4100x600x38mm 1411 ден. по m
\ H3730 ST10 Natural Hickory 4100x920x38mm 2789 ден. по m
\ H3730 ST10 Natural Hickory 4100x1200x38mm 3391 ден. по m