BLANCO LATO дозер за течен детергент

Име BLANCO LATO дозер за течен детергент
финиш хром/антрацит; хром/бела; хром/јасмин; хром/камен сива; хром/шампањ,хром/бисерно сива ; хром/црна; хром/антрацит
производител Blanco
потекло Германија
материјал Силгранит/ хром
монтирање Инсталација на работната површина или на самиот садопер се врши на отвор со Ø 35 mm. Буренцето со горниот дел од дозерот се навртува од доле
опис BLANCO LATO дозер за течен детергент. Практичен кујнски додаток за садопер со лесно полнење и буренце со зафатнина од 500мл.
Шифра Опис Цена
91578 BLANCO LATO дозер за течен детергент хром/јасмин 4370 ден. по ком.
91579 BLANCO LATO дозер за течен детергент хром/ шампањ 4370 ден. по ком.
92191 BLANCO LATO дозер за течен детергент хром/ алуметалик 4370 ден. по ком.
92261 BLANCO LATO дозер за течен детергент хром/ црна 4370 ден. по ком.
91576 BLANCO LATO дозер за течен детергент хром/ камен сива 4370 ден. по ком.
91577 BLANCO LATO дозер за течен детергент хром/ бела 4370 ден. по ком.
91107 BLANCO LATO дозер за течен детергент хром/ антрацит 4370 ден. по ком.