BLANCO METRA/LEGRA/ZIA/ELON дрвена даска за сецкање

Име BLANCO METRA/LEGRA/ZIA/ELON дрвена даска за сецкање
димензии 530x260mm
производител Blanco
потекло Германија
материјал дрво бука
монтирање Мобилна
опис BLANCO METRA/LEGRA/ZIA/ELON дрвена даска за сецкање изработена од буково дрво
Шифра Опис Цена
6500 BLANCO METRA/LEGRA/ZIA/ELON дрвена даска за сецкање 3499 ден. по ком.