YouK

Име YouK
димензии L=320 H=550/905/1500/2210 ; L=200 H=668;905
финиш Црна
производител Kesseböhmer
потекло Германија
материјал Челик облагороден со тефлон
опис РАЗНОВИДНИТЕ ВИСИНИ И ДЛАБОЧИНИ НА YOUK МОЖЕ ДА БИДАТ КОРИСТЕНИ ВО БЕЗБРОЈНИ КОМБИНАЦИИ СО КОИ МОЖЕТЕ ДА СТАВИТЕ ИНДИВИДУАЛЕН ПЕЧАТ, СОЗДАВАЈЌИ СОПСТВЕН ДИЗАЈН! YOUK ОВОЗМОЖУВА ЛИЧЕН ИЗБОР НА ДЕКОРОТ И ДЕБЕЛИНАТА НА ПОЛИЦАТА (КОЈА НЕ Е ВКЛУЧЕНА).
Шифра Опис Цена
91699 YouK метална полица 30х320х550мм, црна 3639 ден. по ком.
91700 YouK метална полица 30х320х905мм, црна 4685 ден. по ком.
91701 YouK метална полица 30х320х1500мм, црна 5517 ден. по ком.
91702 YouK метална полица 30х320х2210мм, црна 7407 ден. по ком.
91697 YouK метална полица 30х200х668мм, црна 3929 ден. по ком.
91698 YouK метална полица 30х200х905мм, црна 4666 ден. по ком.
91865 YouK ногара со регулација, црна 1033 ден. по ком.