Graf Big 0486

Име Graf Big 0486
димензии H= 30mm; Ø50mm
финиш Брусен темен месинг; Брусен челик; Брусена црна
производител Viefe
потекло Шпанија
материјал Алуминиум
опис Ги зголемивме димензиите на една од најпопуларните рачки Graf и ја создадовме Graf Big. Изработена од алуминиум и мрежесто рапава на контурата, оваа рачка е со идеален прстофат. Со превземените карактеристики елегантноста и софистицираноста од нејзиниот претходник, Graf Big оддава свој печат со својот изглед и му додава вредност на мебелот на кој се поставува. Достапна е во три финиши нер'ѓосувачки челик, темно брусен челик и четкана црна. Разновидните финиши ја прават оваа рачка да нуди многубројни комбинации во уредувањето за сите типови на простории. Заедно со Graf Big long се одличен додаток за било кој простор.
Шифра Опис Цена
91717 виефе рачка GRAF BIG - Ф50мм брусена црна 639 ден. по ком.
91715 виефе рачка GRAF BIG - Ф50мм брусен челик 639 ден. по ком.
91716 виефе рачка GRAF BIG - Ф50мм брусен темен месинг 645 ден. по ком.