COFREN 2

Име COFREN 2
димензии 40X40/H710mm
финиш Бела, Црна, Елокиран мат
производител Sambeat
потекло Шпанија
материјал Алуминиум
опис COFREN 2 ногара за маса со регулатор- со својата квадратна форма го надополнува впечатокот во современото уредување на канцеларискиот и работниот простор во Вашиот дом. Достапна во повеќе финиши со кои лесно се адаптира на останатите бои во просторот.
Шифра Опис Цена
91894 COFREN 2 елоксиран мат, 40х40/Н710мм 481 ден. по ком.
91895 COFREN 2 бела, 40х40/Н710мм 492 ден. по ком.
91896 COFREN 2 црна, 40х40/Н710мм 492 ден. по ком.