1Q20

Име 1Q20
димензии H=100mm / 150mm / 200mm / 300mm
финиш Бела, Црна
производител Sambeat
потекло Шпанија
материјал Алуминиум
опис 1Q20 ногарка за мебел со регулатор
Шифра Опис Цена
91897 1Q20 ногара со регулатор црна Н=100мм 206 ден. по ком.
91898 1Q20 ногара со регулатор бела Н=100мм 206 ден. по ком.
91899 1Q20 ногара со регулатор црна Н=150мм 220 ден. по ком.
91900 1Q20 ногара со регулатор бела Н=150мм 220 ден. по ком.
91901 1Q20 ногара со регулатор црна Н=200мм 236 ден. по ком.
91902 1Q20 ногара со регулатор бела Н=200мм 236 ден. по ком.
91903 1Q20 ногара со регулатор црна Н=300мм 299 ден. по ком.
91904 1Q20 ногара со регулатор бела Н=300мм 299 ден. по ком.