LIFT-VISION лифт за ТВ

Име LIFT-VISION лифт за ТВ
димензии (747-1750)х762х70mm
финиш Црна
производител Emuca
потекло Италија
материјал Челик
опис LIFT-VISION лифт за ТВ- Моторизаран лифт-држач за подигање на ТВ, со мануелна и далечинска команда. Поддршка електрична од 110-240 VAC / 50-60Hz.. Вклучува и тип G адаптер. Механизам за повлекување за избегнување на можни пречки при спуштање на ТВ. Носивост од 5-100кг. Компатибилен за телевизори 200x100 - 200x200 - 300x300 - 400x100 - 400x200 - 400x400 - 600x100 - 600x200 - 600x400
Шифра Опис Цена
92069 LIFT-VISION лифт за ТВ 53590 ден. по ком.