Подлога теписон кафена 25x25mm

Име Подлога теписон кафена 25x25mm
димензии 25х25mm
производител Emuca
потекло Италија
материјал Фибер
опис Самолепливи подлоги во кафена боја за заштита на ногари од мебел
Шифра Опис Цена
92070 Подлога теписон кафена 25x25mm 69 ден. по ком.