Канта за отпадоци М40/2х20л

Име Канта за отпадоци М40/2х20л
димензии 342х469х389мм
финиш Антрацит сива
производител Emuca
потекло Италија
материјал Челик, Пластика
опис Канта за отпадоци со капацитет од 2х20л, со вградена водилка за лизгање
Шифра Опис Цена
92076 Канта за отпадоци М40/2х20л антрацит-сива 3165 ден. по ком.