WAVE 0119

Име WAVE 0119
димензии 32/45мм
финиш брусен челик/ црна мат
производител Viefe
потекло Шпанија
материјал Замак
опис WAVE 0119 е рачка која се вградува во фронтот и станува дел од самото парче мебел без дополнителни испакнувања. Овој дизајн е создаден да одговара на сите стилови од денешницата. Едноставна за монтажа со извонреден впечаток.
Шифра Опис Цена
92059 виефе рачка WAVE 32/45мм брусен челик 319 ден. по ком.
92060 виефе рачка WAVE 32/45мм црна мат 291 ден. по ком.