Barn- лизгачки систем за дрвена врата

Име Barn- лизгачки систем за дрвена врата
димензии L=2m
финиш Црн
производител Emuca
потекло Италија
материјал Челик
опис Barn- лизгачки систем за дрвена собна врата до 80кг тежина и дебелина од 35 до 45мм. Дизајниран лизгачки систем кој создава простор со стил. Сетот содржи челичен профил со црн финиш од 2м со стопер, два држачи за вратата и дополнителни делови за монтажа. Механизмот нуди исклучително лесна монтажа.
Шифра Опис Цена
92294 Barn лизгачки систем за дрвена собна врата до 80кг, црна 6285 ден. по ком.
92931 Barn лизгачки систем за дрвена собна врата до 60кг - со меко затворање - црна 7982 ден. по ком.