Канта за отпадоци 2х15л+ 2х7л

Име Канта за отпадоци 2х15л+ 2х7л
димензии 2х15л+ 2х7л, Ш=800/900/1000мм, Н=266мм
финиш Антрацит сива
производител Emuca
потекло Италија
материјал Пластика
опис Канта за отпадоци 2х15л+ 2х7л за елементи со ширина од 800 до 1000мм. Секциите овозможуваат селектирање на отпадот.
Шифра Опис Цена
92289 Канта за отпадоци 2х15л+ 2х7л 2754 ден. по ком.