AvanTech YOU H=187mm Inlay - Бела

Име AvanTech YOU H=187mm Inlay - Бела
димензии H= 187mm, L= 500mm
финиш Белa,
производител Hettich
потекло Германија
материјал Челик, пластика
монтирање МОНТАЖА
опис AvanTech YOU Inlay - системот за фиоки содржи: сет страници во комплет со стакло висина 187mm (лева+десна), фронт конектор со штрафење, , капаче за страници, задни држачи (лев+десен), водилки опционално Quadro M или Actro L,XL
Шифра Опис Цена
AV-I185/500-Q-W AvanTech YOU Inlay H=185/ L=500mm Quadro M 30kg - Бела 7907 ден. по ком.
AV-I185/500-A40-W AvanTech YOU Inlay H=185/ L=500mm Actro L 40kg - Бела 8472 ден. по ком.
AV-I185/500-A70-W AvanTech YOU Inlay H=185/ L=500mm Actro XL 70kg - Бела 9003 ден. по ком.