AvanTech YOU H=187mm - Антрацит

Име AvanTech YOU H=187mm - Антрацит
димензии H= 187mm, L= 500mm
финиш Антрацит
производител Hettich
потекло Германија
материјал Челик, пластика
монтирање МОНТАЖА
опис AvanTech YOU H=187mm Pot&Pan- системот за фиоки содржи: водилки Quadro M (30kg; L=500mm)/ Actro YOU L (40kg; L=500mm)/ Actro YOU ХL (70kg; L=500mm); страници со висина 187mm (лева+десна); фронт конектори со штрафење; AvanTech YOU дизајнирани профили; капачиња за страници; задни држачи (лев+десен);
Шифра Опис Цена
AV-185/500-Q-A AvanTech YOU H=187/ L=500mm Quadro M Silent System 30кг - Антрацит 5801 ден. по ком.
AV-185/500-A40-A AvanTech YOU H=187/ L=500mm ACTRO L Silent System 40кг - Антрацит 6425 ден. по ком.
AV-185/500-A70-A AvanTech YOU H=187/ L=500mm ACTRO XL Silent System 70кг - Антрацит 6895 ден. по ком.
AV-185/350-Q-A AvanTech YOU H=187/ L=350mm Quadro M Silent System 30кг - Антрацит 5443 ден. по ком.