AvanTech YOU H=187/ L=500mm Pot&Pan, Сребренa

Име AvanTech YOU H=187/ L=500mm Pot&Pan, Сребренa
димензии H= 187mm, L= 500mm
финиш Сребренa
производител Hettich
потекло Германија
материјал Челик, пластика
опис AvanTech YOU H=187mm Pot&Pan- системот за фиоки содржи: водилки Quadro M (30kg; L=500mm)/ Actro YOU L (40kg; L=500mm)/ Actro YOU ХL (70kg; L=500mm); страници со висина 187mm (лева+десна); фронт конектори со штрафење; AvanTech YOU дизајнирани профили; капачиња за страници; задни држачи (лев+десен);
напомена Фиоките може да се надградат со PUSH TO OPEN SILENT SYSTEM за QUADRO YOU и ACTRO YOU и дизајнирани профили со кои можете да ги прилагодите на Вашиот стил.
Шифра Опис Цена
AvanTech YOU H=187/ L=500mm, со Quadro M Silent System 30кг, Сребренa 5212 ден. по ком.
AvanTech YOU H=187/ L=500mm, со ACTRO L Silent System 40кг, Сребренa 5724 ден. по ком.
AvanTech YOU H=187/ L=500mm, со ACTRO XL Silent System 70кг, Сребренa 6210 ден. по ком.