ErgoAGENT механизам за висинско подесување на маса

Име ErgoAGENT механизам за висинско подесување на маса
димензии 400х1270мм; Н=655 - 1115мм; Носивост до 80кг
финиш Металик сива
производител Kessebohmer
потекло Германија
материјал Нер'ѓосувачки челик
опис ЕrgoAGENT twin е пневматски систем, дизајниран за да овозможува непречено и лесно менување на висината на масата и работната површина. Секој корисник може да ја постави на потребната работна висина за само неколку секунди. Бескомпромисна флексибилност.
Шифра Опис Цена
7997 ЕrgoAgent twin сет ногари со регулатор 655 - 1115mm 57397 ден. по ком.