Закачалка MALAGA CO

Име Закачалка MALAGA CO
производител GTV
потекло Полска
материјал Алуминиум
опис Закачалка MALAGA CO
Шифра Опис Цена
7926 Закачалка MALAGA CO-02, сатен 49 ден. по ком.
7932 Закачалка MALAGA CO-20, црна 49 ден. по ком.
7632 Закачалка MALAGA CO-05, алуминиум 49 ден. по ком.