Compact U767 ST9 Cubanit Grey со црно јадро

Име Compact U767 ST9 Cubanit Grey со црно јадро
димензии 2790х2060х13мм
опис Compact U767 ST9 Cubanit Grey со црно јадро. Компакт плочите се технолошка еволуција во дрвната индустрија кога станува збор за водоотпорни материјали. Високопресувани импрегнирани целулозни листови облагородени со декорирана меламинска фолија. Јадрото е достапно во повеќе бои. Овој тип на плочи не се кантираат. Исклучително цврст материјал. Оваа структура со висок квалитет е идеална за употреба на места каде се извршуваат работи под тешки услови, големи температурни разлики и голема изложеност на вода.
наслов Compact U767 ST9 Cubanit Grey
структура ST9 Smoothtouch Matt
дебелина 13мм
напомена Овие компакт плочи не се дел од лагер програмата на Еггер. Заради тоа се нарачуваат по две табли.
Шифра Опис Цена
90761 Compact U767 ST9 Cubanit Grey со црно јадро 43165 ден. по табла