Sensys граничник за шарка 110°-85°

Име Sensys граничник за шарка 110°-85°
финиш Бел
производител Hettich
потекло Германија
материјал пластика
опис Граничник 110° до 85° За намалување аголот на отворање на врати на соседни елементи Ги заштитува фронтовите од механичко оштетување Пластика, бел
Шифра Опис Цена
92494 Граничник за шарка 110°-85° 11 ден. по ком.