Change Top Eco Desk лифт-сет ногари за биро

Име Change Top Eco Desk лифт-сет ногари за биро
димензии За различни големини на маси: - Длабина 650 - 800 mm - Ширина 1000 - 1600 mm ● Висинско се подесува од 680 до 1150 mm ● Се подига екстра 470 mm
финиш Бел; Црн
производител Hettich
потекло Германија
материјал Метал
опис ● Ногари за маса на висинско подесување ● За различни големини на маси: - Длабина 650 - 800 mm - Ширина 1000 - 1600 mm ● Висинско се подесува од 680 до 1150 mm ● Се подига екстра 470 mm ● Максималната носивост, при подигање, на масата е 100 kg ● Висинското подесување со мек почеток ● Потребна струјна сила: 100 - 240V / 30-60Hz ● Ниска потрошувачка на струјна енергија ● Подесување на брзината до 30mm/s ● Челик
Шифра Опис Цена
92486 Change Top Eco Desk лифт-сет ногари за биро - ЦРН 44157 ден. по ком.
92487 Change Top Eco Desk лифт-сет ногари за биро - БЕЛ 44157 ден. по ком.