CASSIOPEIA огледало за бања со лед осветлување

Име CASSIOPEIA огледало за бања со лед осветлување
производител Emuca
потекло Италија
материјал Стакло
напомена Кружно огледало за бања со задно ЛЕД светло (4000K). Систем против замаглување: отпорно на влажност и капки од вода. Димензија: Ø600mm Дебелина на огледало: 4mm Лесна монтажа
Шифра Опис Цена
92538 CASSIOPEIA огледало за бања со лед осветлување - Ø600mm 13775 ден. по ком.