Даска за пеглање на извлекување со преклоп

Име Даска за пеглање на извлекување со преклоп
димензии Минимални димензии за внатрешно монтирање : 450mm x 450mm. | Димензии на површината за пеглање: 810mm x 300mm.
производител Emuca
потекло Италија
материјал Метал, пластика
опис Маса за пеглање на извлекување со преклоп и ротациија од 180º. Можност за фиксирање на позиција. Водилка со лагери за меко и тивко водење. Минимални димензии за внатрешно монтирање : 450mm x 450mm. Димензии на површината за пеглање: 810mm x 300mm.
Шифра Опис Цена
92530 Даска за пеглање на извлекување со преклоп 9275 ден. по ком.