Розетна за кабли - 85x85mm

Име Розетна за кабли - 85x85mm
димензии (78x78mm) 85x85mm
финиш Бела, црна
производител Emuca
потекло EU
материјал пластика
опис Розетна за кабли за вградување во која било канцелариска маса или маса, изработена од пластика. Идеален за лесно криење на врските.
Шифра Опис Цена
92537 Розетна за кабли - КВАДРАТНА, 85 x 85mm - ЦРНА 247 ден. по ком.
92529 Розетна за кабли - КВАДРАТНА, 85 x 85mm - БЕЛА 238 ден. по ком.
92528 Розетна за кабли - КВАДРАТНА, 152 x 61mm - БЕЛА 258 ден. по ком.
92553 Розетна за кабли - КВАДРАТНА, 152 x 61mm - ЦРНА 262 ден. по ком.