BARCCO 0340

Име BARCCO 0340
димензии 160/200mm; 320/400mm; 480/600mm
финиш натур
производител Viefe
потекло Шпанија
материјал бука, орев, јасен
опис BARCCO 0340 Дрвена рачка која одлично се применува поставена и хоризонтално и вертикално. Има оптимална дебелина која може да се вметне на сите типови на мебел и во кујна и во бања, создавајќи впечаток на топлина. Изработена од бука, орев и јасен.
Шифра Опис Цена
92507 BARCCO 0340 160/200мм, бука 514 ден. по ком.
92508 BARCCO 0340 160/200мм, јасен 573 ден. по ком.
92509 BARCCO 0340 160/200мм, орев 629 ден. по ком.
92510 BARCCO 0340 320/400мм, бука 719 ден. по ком.
92511 BARCCO 0340 320/400мм, јасен 815 ден. по ком.
92512 BARCCO 0340 320/400мм, орев 1080 ден. по ком.
92513 BARCCO 0340 480/600мм, бука 1274 ден. по ком.
92514 BARCCO 0340 480/600мм, јасен 1505 ден. по ком.
92515 BARCCO 0340 480/600мм, орев 1753 ден. по ком.