TopLine XL NEW 2-врати

Име TopLine XL NEW 2-врати
производител Hettich
потекло Германија
материјал Метал, пластика
монтирање МОНТАЖА
опис Сет за 2 врати / Дебелина на врата 18-30мм / Макс, тежина на врата 60kg. / Во сетот се вклучени сите потребни делови за 2- врати плакари.
Шифра Опис Цена
TL-XL-2/2300 TopLine XL New сет за 2врати 18-30мм/60кг, Silent System сет за 2врати 15-35кг, Профил 2300мм 32120 ден. по ком.
TL-XL-2/2300-80kg TopLine XL New сет за 2врати 18-30мм/60кг, Silent System сет за 2врати 30-80кг, Профил 2300мм 32120 ден. по ком.