TopLine XL NEW 3-врати

Име TopLine XL NEW 3-врати
производител Hettich
потекло Германија
материјал Метал, пластика
монтирање МОНТАЖА
опис Сет за 3 врати / Дебелина на врата 18-30мм / Макс, тежина на врата 60kg. / Во сетот се вклучени сите потребни делови за 3- врати плакари.
Шифра Опис Цена
TL-XL-3/4000-35kg TopLine XL NEW сет за 3врати 18-30мм/60кг, Silent System сет за 3врати 15-35кг, сет профил водилки 4000мм 51475 ден. по ком.
TL-XL-3/4000-80kg TopLine XL NEW сет за 3врати 18-30мм/60кг, Silent System сет за 3врати 30-80кг , сет профил водилки 4000мм 52005 ден. по ком.