Titane извлечна колона М15

Име Titane извлечна колона М15
димензии за елемент со мимимална димензија 112х460мм; Препорачливо за елемент со ширина 15цм. Носивост до 25кг
финиш Антрацит сива
производител Emuca
потекло Италија
материјал Челик
опис Titane извлечна жичена колона за елемент со 15цм ширина, во антрацит боја. Монтажа со две леви водилки, со целосно извлекување и меко затворање. Со две нивоа на редење од кои долната има место за 4 шишиња. Подесување на фронтот со 5D штел.
Шифра Опис Цена
92562 Titane извлечна жичена колона за елемент со ширина 15цм, антрацит 3482 ден. по ком.