ZOOT 7001

Име ZOOT 7001
димензии Ø60мм; Ø90мм
финиш темен брусен месинг/ орев; темен брусен месинг/ црна; црна мат/ орев
производител Viefe
потекло Шпанија
материјал дрво/метал
опис ZOOT 7001
Шифра Опис Цена
92652 ZOOT 7001 Ø60мм, темен брусен месинг/ орев 1891 ден. по ком.
92653 ZOOT 7001 Ø90мм, темен брусен месинг/ црна 2093 ден. по ком.
92654 ZOOT 7001 Ø90мм, црна мат/ орев 2286 ден. по ком.
92814 ZOOT 7001 Ø60мм, темен брусен месинг/ црна 1774 ден. по ком.
92815 ZOOT 7001 Ø60мм, црна мат/ даб 1695 ден. по ком.
92816 ZOOT 7001 Ø90мм, црна мат/ даб 1985 ден. по ком.
92817 ZOOT 7001 Ø90мм, црна мат/ црна мат 1998 ден. по ком.
92933 ZOOT 7001 Ø60мм, црна мат/ орев 1891 ден. по ком.
92934 ZOOT 7001 Ø90мм, темен брусен месинг/ даб 2286 ден. по ком.
92935 ZOOT 7001 Ø90мм, темен брусен месинг/ орев 2403 ден. по ком.