COMO 7017

Име COMO 7017
димензии L=25mm; Ø41mm
финиш полиран хром, полиран црн никел, полиран бакар, полиран месинг, брусен бакар, мат бела
производител Viefe
потекло Шпанија
материјал замак
опис COMO 7017
Шифра Опис Цена
92679 COMO 7017, полиран хром 467 ден. по ком.
92680 COMO 7017, полиран црн никел 511 ден. по ком.
92681 COMO 7017, полиран бакар 511 ден. по ком.
92682 COMO 7017, полиран месинг 511 ден. по ком.
92683 COMO 7017, брусен бакар 497 ден. по ком.
92684 COMO 7017, мат бела 538 ден. по ком.
92826 COMO 7017, мат хром 444 ден. по ком.
92827 COMO 7017, брусен челик 444 ден. по ком.
92828 COMO 7017, црна мат 423 ден. по ком.