AIR M60 - сет систем за 2 врати

Име AIR M60 - сет систем за 2 врати
димензии 1-канал 4м.
финиш алуминиум мат
производител SYSKOR
потекло Шпанија
материјал Алуминиум
опис Сет систем AIR M60 за 2 врати * Сетот вклучува: 2 сета за врата 60кг и водилка од 4м
Шифра Опис Цена
МU060/2 Сет систем AIR M60 2врати / 4м алуминиум мат 4346 ден. по ком.