Цокле

Име Цокле
димензии Н=100mm/150mm, L=4m
финиш инокс, брусен мат алуминиум, мат бела, антрацит, црна мат
производител SYSKOR
потекло Шпанија
материјал Пластика
опис Цокле 4м/Н=100мм во повеќе финиши
Шифра Опис Цена
92378 Цокле 4м/Н=100мм, мат брусен алуминиум 1165 ден. по ком.
92379 Цокле 4м/Н=100мм, инокс 1370 ден. по ком.
92380 Цокле 4м/Н=100мм, мат бела 1148 ден. по ком.
92381 Цокле 4м/Н=100мм, антрацит 1165 ден. по ком.
92616 Цокле 4м/Н=100мм, црна мат 1372 ден. по ком.
92791 Цокле 4м/Н=150мм, инокс 1598 ден. по ком.
92793 Цокле 4м/Н=150мм, мат брусен алуминиум 1455 ден. по ком.
92792 Цокле 4м/Н=150мм, Антрацит 1578 ден. по ком.