Сет капачиња за завршна лајсна

Име Сет капачиња за завршна лајсна
димензии 30х30мм
финиш Сива
производител SYSKOR
потекло Шпанија
материјал Пластика
опис Сет капачиња за завршна лајсна 30х30мм, лево + десно + внатрешно
Шифра Опис Цена
92618 Сет капачиња за з.л. 30х30 (Л+Д+В) сива 103 ден. по ком.