Vision Top сет фиока H=185/L=500мм

Име Vision Top сет фиока H=185/L=500мм
димензии H=185/L=500мм
финиш бела, антрацит
производител SYSKOR
потекло Шпанија
материјал Алуминиум
опис Vision Top сет фиока H=185/ L=500mm со метални страници и меко затворање. Достапна во два финиши бела и антрацит
Шифра Опис Цена
92626 Vision Top сет фиока 185/500мм, антрацит 2199 ден. по ком.
92629 Vision Top сет фиока 185/500мм, бела 2199 ден. по ком.