BLANCO ANDANO 500/180-U

Име BLANCO ANDANO 500/180-U
финиш сатен
производител Blanco
потекло Германија
материјал Нер'ѓосувачки челик
Шифра Опис Цена
92205 BLANCO ANDANO 500/180-U 45565 ден. по ком.