FLOID 7003

Име FLOID 7003
димензии L=58.1mm Ø60mm
финиш калај, антички месинг
производител Viefe
потекло Шпанија
материјал замак
опис FLOIDзакачалка, изработена во замак, одлично се вклопува во сите типови на ходници, спални соби, соблекувални, бањи, кујни и канцеларии и винтиџ допир. Се карактеризира со тркалезна форма и цилиндричен крај што значи дека може дискретно и лесно да се монтира на ѕидови. Дизајниран од Frank Person, достапна е во пет различни бои, што значи дека може да се комбинира на ѕидови и со мебел од различни тонови. Сочинува дел од колекцијата Floid која вклучува и рачки од истата линија на модели. Нивното комбинирање е совршен начин за постигнување хармонично опкружување.
Шифра Опис Цена
92708 FLOID 7003 Ø60mm, калај 959 ден. по ком.
92709 FLOID 7003 Ø60mm, антички месинг 983 ден. по ком.
92821 FLOID 7003 Ø60mm, брусено злато 1090 ден. по ком.
92822 FLOID 7003 Ø60mm, мат бела 863 ден. по ком.
93014 FLOID 7003 Ø60mm, мат црна 940 ден. по ком.