Магнетен држач за ножеви

Име Магнетен држач за ножеви
димензии 400х40х15мм
производител Emuca
потекло Италија
материјал Нер'ѓосувачки челик
опис Магнетен држач за ножеви со димензии 400х40х15мм, со двострана леплива лента за лесна монтажа без алат. Може да се монтира хоризонтално и вертикално.
Шифра Опис Цена
92755 Магнетен држач за ножеви 1677 ден. по ком.