OBLONG 0507

Име OBLONG 0507
димензии 22x197mm; 22x70mm
финиш кафена-мат црна; црна-брусена сива; беж-мат црна; кафена-брусено злато;
производител Viefe
потекло Шпанија
материјал замак/ кожа
опис OBLONG 0507
Шифра Опис Цена
92840 OBLONG 0507 22x197mm, кафена-мат црна 891 ден. по ком.
92835 OBLONG 0507 22x197mm, црна-брусена сива 891 ден. по ком.
92837 OBLONG 0507 22x70mm, беж-мат црна 519 ден. по ком.
92838 OBLONG 0507 22x70mm, кафена-брусена злато 519 ден. по ком.
92839 OBLONG 0507 22x70mm, кафена- мат црна 519 ден. по ком.
92834 OBLONG 0507 22x70mm, црна-брусена сива 519 ден. по ком.