ORBIT 7007

Име ORBIT 7007
димензии 75x75x45mm; 45x105x45mm
финиш црна+бакар; црна -злато
производител Viefe
потекло Шпанија
материјал замак
опис Orbit се елегантни ѕидни закачалки, дизајнирани од Sung за Viefe®. Еклектични и со шилеста форма, тие додаваат шмек на ретро во просторите каде што се поставени. Лесно комбинирани, закачалките во оваа колекција можат да направат навистина софистицирани и елегантни простори. Нивните заоблени форми значат дека можете да обесувате чанти, ранци и јакни без да оставите трага на нив. Дури е можно да закачите две работи истовремено на нив. Закачалките Orbit може да се монтираат на кое било место што можете да го замислите, секогаш додавајќи дополнителен стил. Достапни се во два финиша
Шифра Опис Цена
92823 ORBIT 7007, 75x75x45mm, црна -бакар 1225 ден. по ком.
92936 ORBIT 7007, 45x105x45mm, црна -бакар 1494 ден. по ком.
92937 ORBIT 7007, 45x105x45mm, црна -злато 1494 ден. по ком.
92938 ORBIT 7007, 75x75x45mm, црна -злато 1225 ден. по ком.