Lynx Premium RGB - кабел 10mm L=1.5m

Име Lynx Premium RGB - кабел 10mm L=1.5m
производител Emuca
потекло EU
материјал пластика
опис RGB кабел за LED лента (12 V DC), е суштинско дополнување во поврзувањето и инсталирањето на LED светилки. Овој продолжен кабел има 4 бакарни филаменти покриени со издржлива пластика отпорна на пламен, тие се отпорни на корозија и водоотпорни. Неговата примарна употреба е да ја направи врската за да им овозможи на вашите LED ленти да прикажуваат различни бои или бела светлина.
Шифра Опис Цена
92906 Lynx Premium RGB - кабел 10mm 157 ден. по ком.