Lynx Premium RGB Далечински Управувач

Име Lynx Premium RGB Далечински Управувач
производител Emuca
потекло EU
материјал пластика
опис Далечински управувач за RGB LED светла со лента направени целосно од пластика за да бидат полесни и поудобни. Има бел финиш на предната страна и црна на задната страна. Неговите димензии се 107 милиметри високи x 59 милиметри широк, како и конкавен дизајн за подобро прилепување на рацете. Неговата дебелина е 9,2 милиметри, прилично тенка. Дизајниран е со 10 копчиња, 3 горни и 7 долни, од кои се вклучени/исклучени, слаб интензитет на светлина, поголем интензитет на светлина и тркало на допир за бои и многу други функции. Неговиот LED светлосен индикатор помага да се идентификуваат притиснатите команди. Во пакувањето доаѓа една единица, која може да се поврзе со различни контролери во исто време.
Шифра Опис Цена
92907 Lynx Premium RGB - Далечински управувач 2077 ден. по ком.