Lynx Premium RGB Dimmer контролер

Име Lynx Premium RGB Dimmer контролер
производител Emuca
потекло Италија
материјал пластика
опис Контролор за LED светла. Неговите димензии се 27 милиметри високи x 45 милиметри широк, со должина од 175 милиметри. На крајот, можете да ги видите влезовите за напојувачките кабли од типот AMP и Mini LED. Целосно е направен од пластика, е лесен и со добра отпорност. Неговите завршетоци се бела пластика, внатрешните жици се во две бои, со цел да се разликува негативното и позитивното во моментот на употреба. Секој пакет содржи 1 единица со два кабли за напојување, и AMP и Mini LED, со должина од 1,5 метри од крај до крај. Совршено работи со конвертори од 12V или 24V.
Шифра Опис Цена
92908 Lynx Premium RGB - Dimmer контролер 2879 ден. по ком.