Zero профил

Име Zero профил
димензии L = 2,9m
финиш Црн
производител Emuca
потекло Италија
материјал Метал
опис • Профил за модуларни полици со додатоци за полиците • Профилите се 2,9 м долги и може да се сечат на потребната димензија • Може да се комбинираат со стакло , дрво • Димензија на профилот 64х22мм • Материјал: Алуминиум, црна боја
Шифра Опис Цена
92877 Zero профил 2,9m црна 3852 ден. по ком.