Zero - спојник за профил

Име Zero - спојник за профил
финиш Црн
производител Emuca
потекло Италија
материјал Метал
опис • Спојник за врзување на 2 или 3 профили • Материјал: замак, црна боја • Сите потребни додатоци за монтирање се вклучени
Шифра Опис Цена
92879 Zero спојник - ЦРН 535 ден. по ком.